Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

Computeropleidingen

computeropldeidingen, Hein Meijer, brainy.nl, Stein, Website beheer, Website bouw, Website hosting, ICT ondersteuningNiet alleen de keuze is enorm maar ook bestaande programma's wijzigen continue. Net als je gewend bent aan mogelijkheden dan veranderen ze alweer. Om bij te blijven moet vooral de basis goed zijn. Dan kan er na updates gewoon doorgewerkt worden en met kleine inspanningen de nieuwe mogelijkheden eigen gemaakt worden.

Opleiden kan in vele vormen.
U wilt het maximale uit uw software halen of u wilt weten hoe en met welk programma het beste bepaalde taken uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u met Microsoft Office 365 werken of met de gratis variant Libre Office? Ik help u niet alleen bij de keuze maar ook bij de installatie en het werken ermee.

Maar wellicht loopt u met andere vragen rond en wilt u foto's bewerken of een video monteren en wilt u zelf een reclameposter maken of een presentatie.

Ik help u graag met de uitleg of zoals u wilt een cursus of opleiding om u op weg te helpen. Soms neemt u al na een uurtje het roer over en voor andere zaken is wellicht wat meer tijd nodig.

Ik pas het zo aan dat u niet meer tijd hoeft te investeren dan nodig.

"Efficiënte aanpak" noemen we dat.

 bedrijfspagina training 850