AVG & Cookie verklaring

Wij verwerken alleen persoonsgegevens van eigen klanten zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Hein Meijer (contactgegevens) is de Functionaris Gegevensbescherming van brainy.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
brainy.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt voor bijvoorbeeld het ontvangen van een offerte of de nieuwsbrief.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Bedrijfsnaam
- KvK nummer (wat bij eenmanszaken ook het BSN nummer is)
- Geslacht (om u aan te spreken met de heer of mevrouw)
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres (controlemiddel om spam via de online formulieren tegen te gaan)
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
- Internetbrowser en apparaat type, voor de statistieken en advisering over meest gebruikte apparaten om een website mee te bezoeken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

brainy.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het beantwoorden van uw vragen.
- Het afhandelen van uw betaling.
- Verzenden van onze nieuwsbrief.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
- Om goederen en diensten bij u af te leveren.
- brainy.nl analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- brainy.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

brainy.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. brainy.nl gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
- Gmail-contacten, zodat deze zowel op het computersysteem als de mobile divices raadpleegbaar zijn. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met deze organisatie.
- e-boekhouden, voor het verwerken van de facturen. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met deze organisatie.
- Mailchimp, voor het verzenden van bedrijfsinformatie en de nieuwsbrief. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met deze organisatie.

brainy.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
- Gegevens van leads worden bewaard zolang dit voor de communicatie nodig is.
- Gegevens van klanten worden bewaard zolang dit wettelijk is bepaald voor het voeren van een juiste boekhouding en administratie.

brainy.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

brainy.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door brainy.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

brainy.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

brainy.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht Website Abonnementen

Excellent
395 / per jaar
Complete planning en bouw van de website.
Domeinnaamregistratie van 2 .nl of .com domeinnamen**.
SSL certificaat en 24/7/365 uptime controle en veiligheidsbewaking.
Op servers in Nederland.
 
WebShop
Offerte
Complete planning en bouw van de webshop.
Domeinnaamregistratie van 2 .nl of .com domeinnamen**.
SSL certificaat en 24/7/365 uptime controle en veiligheidsbewaking.
Op servers in Nederland.
Webshop is op offerte basis vanwege de vele maatwerk mogelijkheden.
 
 

 

 

 

 

 

Elk plan is inclusief; 

- Responsive website, standaard geschikt voor telefoon, tablet, monitor en tv.
- SSL certificaat en DNSSEC voor veilig internetverkeer van en naar de website.
- 24/7/365 uptime en veiligheidsbewaking, controle op en installatie van updates.
- 100% gehost in Nederland op de nieuwste servers met de meest up-to-date software.
- Inclusief contactformulier.
- Ruim voldoende e-mail adressen.
- E-mail back-up plan.
- Vooraf afgesproken wijzigingen per jaar.
- Cloud sync/back-up plan.
- Routeplanner 
- Supersnelle website d.m.v. intelligente caching systemen.

**Meer domeinen en andere extenties zijn eenvoudig bij te boeken.

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW en gelden per jaar op basis van indexering. Deze dienst is per jaar opzegbaar. De vermelde prijzen zijn doorlopend.

brainy.nl gebruikt cookies voor analytische doeleinden en het bijhouden van uw gebruikersinstellingen. Door hiermee akkoord te gaan geeft u toestemming om deze cookies op te slaan. Cookie Disclaimer