Website

U heeft al een website

secure and safe 250U wilt alleen nog een vertrouwde en goede hosting. Wij maken uw hosting veilig en betrouwbaar;

SSL, http2, DNSSEC, SSD, kortom razendsnel op servers in Nederland gehost al vanaf €75 per jaar inclusief domeinnaamregistratie en e-mail.

  • € 75 voor websites zonder database
  • € 95 voor websites met database/CMS

inclusief registratie, verhuizing en configuratie van het e-mail verkeer)

U wilt een nieuwe website

Vanaf € 379 per jaar wordt uw website gebouwd, gehost en onderhouden zonder dat u er omkijken naar heeft. Uw website wordt volgens de nieuwste veiligheidseisen gehost op razendsnelle servers die in Nederlandse serverparken staan.

Uw website wordt 24/7 beschermt tegen bedreigingen en biedt bezoekers alle veiligheid via SSL versleutelde verbindingen. Bereikbaarheid is vanzelfsprekend, dagelijkse back-up, updates zodra ze beschikbaar zijn, een up-to-date SSL certificaat en HTTP/2 zijn standaard ingrediënten.

Een responsieve website is de basis. Op elk beeldscherm mooi.

U krijgt een website die aan uw voorwaarden en wensen voldoet en natuurlijk een website die op elk beeldscherm perfect kan worden bekeken. Uw website, die eenvoudig kan beginnen maar probleemloos meegroeit met uw bedrijf en wensen.

Alles wat u standaard verwacht van een website is aanwezig; presentatie van uw producten en diensten, contactformulier, routeplanning, koppelingen met social media en meer.

Uw website is goed vindbaar en hoe u daar nog meer invloed op heeft leg ik u graag uit. Zelf aanpassingen maken is vanzelfsprekend ook mogelijk, maar u mag ook alles aan mij overlaten.

Ook over uw e-mail verkeer hoeft u zicht geen zorgen te maken. U krijgt zo veel e-mail adressen als u nodig heeft en over de inrichting, backup en online mogelijkheden van het e-mail verkeer maken we samen een plan.

Veel standaard mogelijkheden die volgens de WaaS oplossing al vanaf € 379 per jaar zeer betaalbaar zijn.

Voor het bouwen van websites gebruik ik het CMS Joomla!

Joomla! is het meest gewaardeerde CMS systeem voor interactieve websites. Websites die mee kunnen groeien en veranderen zoals u dat verwacht. Indien gewenst krijgt u voldoende uitleg om zelf ook wijzigingen te kunnen maken.

Zet uw wensen om in een website die leeft!

Ik pak het allemaal uit handen;

  • Registratie, verhuizing en hosting van uw domein.
  • De ontwikkeling van uw website.
  • Veiligheidscontroles, updates en backup.
  • Optimalisatie om ook gevonden te worden.
  • E-mail accounts beschikbaar maken.
  • Waar en wanneer en op elk scherm: uw website ziet er altijd op en top uit!

Uw website wordt op de meest moderne en best onderhouden servers in Nederland gehost en dat maakt uw website razendsnel!

 

Vragen? Stel ze hier!
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.


Vragen? Stel ze hier!