fbpx
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

’s Morgens, ’s middags, ’s avonds maar ook in het weekend. Je bent bijna elk moment van de week bezig met of bereikbaar voor je bedrijf.

Ik ken het en daarom is deze training in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Gebruik internet net als je klanten en zorg dat veel informatie online staat. Dat scheelt veel telefoontjes en vragen over bijvoorbeeld je openingstijden, je e-mailadres, de route naar je zaak etc.

Facebook en  Instagram zijn een mooi due die je als standaard zou moeten inrichten, omdat dat de meest gebruikte plaatsen zijn waar klanten je zoeken en verwachten. Daarbij is de basis zonder kosten in te richten.

Online bereikbaarheid en vindbaarheid vergroot ook het vertrouwen dat klanten en leveranciers in je bedrijf hebben. Je lijkt je anders te verstoppen.

Training op jouw locatie

Trainingen bestaan altijd uit een zogenaamd ‘hands-on’ deel, ter plekke op jouw kantoor of thuis, is 1 op 1 en er wordt meteen aan bruikbare bedrijfspagina’s gewerkt. Na de training kunnen ze meteen online en begint het onderhouden ervan. Tussen de trainingen werken we beiden aan de taken en het huiswerk voor de volgende training, zodat alles vlot verloopt. Bijvoorbeeld: jij verzamelt teksten en afbeeldingen en gaat verder met de inrichting en ik zorg ervoor dat logo's van het juiste formaat zijn, rechten goed staan, diverse controles etc.

Je kunt de training meteen combineren met het in orde maken van de AVG implementatie en de bouw van een website die aansluit bij de bedrijfspagina’s.

button vragen of gewoon doen

 brainynl training bedrijfspagina

Vragen? Stel ze hier!
Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.


Vragen? Stel ze hier!